Anul acesta este despre tine și cariera ta!

Curs Front-End Development

Start: 16 Martie 2021

Durata: 1 an (288 de ore de curs)

Program: Marti-Joi 18:30-20:30

Locație: Banul Antonache 40-44* 

*se poate începe/trece online dacă situația pandemică nu ne permite predatul la sediu 

Te pregătim de primul tău job ca front-end developer!

În România există un deficit de 35.000 de IT-ști. În Europa, deficitul e de 670.000. La o simplă căutare de poziții de junior front-end developer, doar pe Linkedin și doar pentru București, vei găsi astăzi 85 de poziții deschise la care poți să aplici.

De ce să vrei să rămâi atunci cu un job prost plătit, care nu te satisface și fără multe șanse de promovare? Te îndoiești de abilitățile tale? Crezi că e prea greu să fii developer și sunt prea multe lucruri de învățat?

Am o veste bună pentru tine!

Oricine poate deveni front-end developer.

Nu trebuie să fii un geniu. Nu trebuie să știi tot ce se întâmplă în lumea tehnologiei. Nu trebuie să fi terminat o facultate de profil.

Orice se învață: tool-uri, limbaje de programare, noțiuni complicate.

Singurul lucru de care e nevoie este ca tu să îți dorești să înveți. De restul ne ocupăm noi.

Hai la Coding Hub, învață front-end develpment timp de un an și dă restart carierei tale!

 

Programa de studiu

Programa cursului de Front-End Development a fost concepută în așa fel încât cunoștințele acumulate să fie aliniate cerințelor pieței și să te ajute să fii un candidat competitiv.

HTML5

Crearea si organizarea structurii unui website folosind tag-uri semantice. Visual Studio Code.​

CSS3

Stilizarea unui website folosind tehnici moderne de Responsive Design Mobile First Approach.

Bootstrap

Stilizarea unui website folosind cel mai popular framework de CSS existent pe piata.

SASS

Extindem cunostiintele CSS prin SASS pentru a putea controla mai bine stilizarea unui website

JavaScript

Crearea de animatii simple si interactivitati intr-un website folosind ECMAScript6

React

Introducere in framework-ul React, in care vom crea interfete interactive pentru utilizatori

Web Development Trainer

NICOLAE BALICA

Salut! 

Sunt Nicolae Balica, iar dacă citești aceste rânduri, te felicit! Te gândești la o schimbare, iar acesta este primul pas!

Vreau să te invit la cursul de Front-End Development.

Sunt pasionat de domeniul IT de când eram în școala generală și am în spate o experiență cumulată de 8 ani, dintre care 5 ani în Web Development. În tot acest timp am fost angajat în companii internaționale. Am lucrat ca freelancer. Am condus echipe de developeri. Am avut și proiecte personale. 

Câteva dintre tehnologiile cu care am lucrat sunt: HTML, CSS, JavaScript, React, Electron, NodeJS, MongoDB, Shopify. La curs vei învăța deci doar ce se cere în 2021 de la un front-end developer. 

Timp de un an, pe lângă materia de curs, îți voi împărtăși și tot ce știu despre succes în web development. Fie că dorești o carieră într-o multinațională, ca freelancer sau fie că vrei să dezvolți un proiect personal. 

Ești gata să intri în lumea web development-ului? Te aștept la curs! 

În IT drumurile sunt nelimitate.

Fie că vrei să lucrezi într-o companie mare, fie într-una locală românească, fie vrei să fii propriul șef și să ai propriile tale proiecte. Tu decizi cum ți se potrivește mai bine!  

Indiferent de opțiune aleasă, cunoștințele și experiența sunt cu siguranță cheia către succes: un job nou, un proiect nou, o nouă carieră. 

La Coding Hub, pe lângă materia de curs și informațiile la zi, vei lucra la propriile proiecte, astfel încât, la sfârșitul celor 12 luni de curs, să poți merge în fața angajatorilor cu un portofoliu. 

Cursul se va focaliza exclusiv pe front-end development. Companiile caută tot mai mult oameni specializați pe un anumit domeniu. Prin urmare, credem că e mai bine să stăpânești foarte bine un segment, decât să știi de toate, dar nu foarte bine. În plus, poziția de front-end developer este una dintre cele mai căutate astăzi de către companii.  

Dacă citești aceste rânduri, cu siguranță nu e prima dată când te gândești la ideea de a începe un curs de Web Development. Știm că nu e primul site sau școală de IT despre care citești. Deci ce facem noi diferit la hub și de ce să alegi să vii la Coding Hub?

 

De ce să alegi cursul Coding Hub de

FRONT-END DEVELOPMENT?

Pentru că vei veni într-un hub, nu la o școală.

Avem un stil diferit de a preda și de a vedea relația dintre traineri și cursanți. Ne place să creăm o atmosferă relaxantă, de colaborare, în care profesorul nu este un tiran, ci este un coleg cu mai multă experiență. Și ne-ar plăcea să fii noul nostru coleg!

Cursuri interactive, cu materie de care chiar ai nevoie la job.

Nu vom face nimic doar pentru că trebuie făcut. Nu avem examen (examenul e doar la interviu), deci ne vom concentra pe setul de abilități și cunoștințe de care ai nevoie să obții job-ul, proiectul sau oricare este planul tău.


Punem accentul pe practică.

La sfârșitul cursului, vei putea construi singur interfața unei aplicații sau a unui website. Vei înțelege de asemenea cum sunt construite cele mai cunoscute platforme precum Netflix, Uber sau Facebook.

Beneficiezi De Suport De Curs Pentru Fiecare Lectie

Pentru că înțelegem cât de important este să găsești informații relevante la momentul potrivit;

Ne Rezervăm Timp Pentru Fiecare

Nu trecem mai departe până nu ne-am asigurat că a înțeles toată lumea. Iar cei care sunt cu un pas înainte vor primi mereu câte ceva în plus de realizat;

Ne Adaptăm Rapid Oricărei Situații.

Suntem în 2021, în plină pandemie și nimic nu mai este previzibil. Te vom anunța imediat ce apar schimbări. Avem infrastructura necesară, deci putem oricând să trecem din offline în online și invers.

Bonus!

Vrem să te ajutăm să obții și job-ul sau proiectul pe care ți-l dorești, nu doar să te înscrii la curs. Pe lângă cunoștințele de care ai nevoie, în fiecare lună vom face sesiuni de mentorat. Vom aduce invitați care lucrează în IT, în resurse umane, recrutare sau freelanceri. Vei putea să îi întrebi de salarii, interviuri, clienți, noutăți și orice fel de curiozități sau întrebări ai.

Bonusuri

CERTIFICARE JAVASCRIPT MICROSOFT

Te pregătim pentru a obține o certificare JavaScript recunoscută internațional de la Microsoft. La finalizarea cursului vom face ședinte de genul “tips and tricks” pentru a ne crește șansa promovării examenului. 
*taxa susținerii examenului este de 62$

SESIUNI DE MENTORAT

La fiecare 3 luni vom aduce invitați care lucrează în web development. Vei putea să-i întrebi de salarii, interviuri, clienți, noutăți și orice fel de curiozități sau întrebări ai.

CREARE PORTOFOLIU ȘI CONSULTANȚĂ ANGAJARE

Pe parcursul anului vom lucra la câteva proiecte care vor deveni parte din portofoliul tău și pe care îl vei putea prezenta angajatorilor. Te ajutăm să îți construiești un CV care să prezinte interes angajatorilor și te vom pregăti pentru interviul de angajare cu exemple de probe tehnice.

METODE DE PLATA

In functie de tipul de plata aleasa, lunara (la inceputul fiecarei luni, pentru luna in curs), semestriala (la 6 luni) sau integrala (pentru intreg anul) pretul poate varia dupa cum urmeaza:

Zile
Ore
Minute
Secunde

760lei 640lei

pe luna

720lei 590lei

pe luna

800lei 680lei

pe luna

ORAR:

În fiecare săptămână, de la 18:30 – 20:30, Marți și Joi.

Fiecare oră de curs se desfășoară simultan pe ZOOM și offline, la sediul nostru din Floreasca.

Așa arată o sală de curs, iar tu decizi cum crezi că este mai bine pentru tine – online sau offline.

Ce spun foștii noștri cursanți

Pentru mine, Coding Hub a fost o experiență extraordinară unde am avut ocazia să întâlnesc profesori care explică pe înțelesul tuturor și te ajută să îți dezvolți gândirea de programator. Aici am avut oportunitatea de a învața majoritatea limbajelor de programare ce sunt la mare căutare. Toate cunoștințele acumulate mi-au deschis oportunități favorabile în carieră.

Cosmin Bălan

Coding Hub - o echipă frumoasă, plină de entuziasm și caldură! La cursul de web development mi-a plăcut că am învățat lucruri practice, nu teorii și se explică detaliat, astfel încât să poți înțelege fiecare detaliu. Mi-a placut că ne invață ceea ce se cere în piață, profesorii sunt foarte deschiși și înveți foarte multe lucrurii! Recomand!

Vlad Adrian Popescu

Înscrie-te acum la cursul de front-end development!

Detalii curs:

Durata: 12 luni (288 de ore de curs)
Costul:
➜ Plată integrală – 590 lei/lună. 
➜ Plată semestrială – 640 lei/lună. 
➜ Plată lunară – 680 lei/lună.
Bonusuri:
➜ Pregătire pentru certificare Microsoft
➜ Sesiuni de mentorat
➜ Creare portofoliu și consultanță angajare
➜ Șansa  de a lucra în proiecte reale

REDUCERE EARLY BIRD 10 MARTIE

Zile
Ore
Minute
Secunde

FAQ

RĂSPUNSURI LA ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În funcție de tipul de plată aleasă, lunară (la începutul fiecărei luni, pentru luna în curs), semestrială (la 6 luni) sau integrală (pentru tot anul), prețul poate varia după cum urmează:

– Plată integrală – 590 lei/lună.
– Plată semestrială – 640 lei/lună.
– Plată lunară – 680 lei/lună.

Înainte de începerea cursului, fiecare student va semna un contract. În funcție de modalitatea de plată aleasă, studenții vor putea face plata înainte de începerea cursului, în fiecare lună, semestrial sau pentru întreg anul.

În principiu, cursurile se desfășoară la Sediul nostru din Floreasca (Banu Antonache 40-44). În funcție de evoluția situației actuale și a indicațiilor primite din partea autorităților, cursurile se pot muta online, pe platforma ZOOM.

Cursurile au loc de 2 ori pe săptămână, Marți și Joi, cu o durată de 2 ore, de la 18:30 la 20:30.

Nu. Cursul nostru se adresează oricui își dorește o carieră în Front-End Development, indiferent de nivelul de cunoștințe sau experiență.

Da. Fiecare cursant are dreptul să participe la primele două săptămâni de curs, iar dacă nu este mulțumit, poate face cerere pentru a primi banii înapoi.

Contact

Locatie

Strada Banul Antonache 40-44

Telefon

Phone : 0743 498 994
Email : contact@codinghub.ro

Program

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata – Duminica: Inchis

small_c_popup

Nu amâna startul carierei tale în Web Development!

Vrei să afli mai multe despre curs?